تاریخ انتشار : پنجشنبه 22 آذر 1403 - 10:20
22 بازدید
کد خبر : 1186

جاى زنان در صنعت ساختمان کشور خالى است

جاى زنان در صنعت ساختمان کشور خالى است

رییس انجمن صنفی کارفرمایی زنان فعال اقتصادی ساختمانی گفت: فرصت‌های دسترسی برای زنان کمتر است و انجمن باید تلاش کند تا موانع حضور زنان را در بخش مسکن افزایش دهد. به گزارش اقتصاد نو ،مرجان هوشیار گفت:انجمن صنفی زنان فعال اقتصادی ساختمانی ایجاد شد تا جای خالی زنان فعال در این حوزه را پر کند.این

رییس انجمن صنفی کارفرمایی زنان فعال اقتصادی ساختمانی گفت: فرصت‌های دسترسی برای زنان کمتر است و انجمن باید تلاش کند تا موانع حضور زنان را در بخش مسکن افزایش دهد.

به گزارش اقتصاد نو ،مرجان هوشیار گفت:انجمن صنفی زنان فعال اقتصادی ساختمانی ایجاد شد تا جای خالی زنان فعال در این حوزه را پر کند.این انجمن همانند سایر انجمن‌ها یه سری وظایف در جهت دفاع از حقوق اعضا تعریف کرده است.

وی ادامه داد: طی ۱۰ سال گذشته تعداد فارع‌التحصیلان زن در این رشته افزایش یافته و در فضای کار مردانه ورود کرده‌اند. این انجمن به جهت ضرورت اینکه در صنعتی مانند ساختمان که صنعتی مادر است در جهت استیفای حقوق قانونی و صنفی تلاش کند تشکیل شده است.

هوشیار عنوان کرد:‌ صنعت ساختمان صنعتی دیرینه است که سالیان دراز زنان در آن نقش کمتری داشته‌اند.حضور زنان در سال‌های اخیر در این صنعت افزایش یافته است و مجوزهای فعالیت خود را از سازمان صنفی اخذ می‌کنند.

وی با بیان اینکه انجمن صنفی کارفرمایی زنان فعال اقتصادی ساختمانی در سال ۹۹ تاسیس شده است، تصریح کرد: این انجمن ۷۰ عضو دارد و به زودی در پروژه‌های شاخص ساختمانی نیز حضور خواهند داشت.زنانی نیز وجود دارند که در بخش‌های تکنسینی‌ فعال هستند که البته در مورد آمار آنها اطلاع دقیقی در دسترس نیست.

وی در مورد رکود صنعت ساختمان نیز گفت: تمامی صنایع از آنچه در بالادست به وجود می‌آید متاثر خواهند شد. پیش‌بینی رکود و یا رونق خاصی را در صنعت ساختمان نداریم اما اگر این پیش‌بینی وجود داشته باشد تدابیری در خصوص آن خواهیم داشت. با شرایط فعلی اقتصادی کشور، گرمی بازار را در بخش مسکن شاهد نیستیم و معتقدم روند فعلی رکود این بازار تداوم خواهد داشت.

رییس انجمن صنفی کارفرمایی زنان فعال اقتصادی ساختمانی خاطرنشان کرد:‌ ما در تلاش هستیم تا این صنف به جایگاه واقعی خود دست یابد و سهم مشارکت زنان افزایش یابد.

وی با بیان اینکه شبکه‌سازی و رهبری زنان در صنعت ساختمان عنوان همایشی است که ۲۸ دی ماه در تهران برگزار می‌شود، تصریح کرد:‌مشاوره‌های مالیاتی و حقوقی رایگان از جمله وظایفی است که از سوی انجمن برای اعضا انجام می‌شود.همه تلاش ما این است که این انجمن الگویی برای جوانان کشور باشد و آدرس غلط به جوانان ندهیم و به همین دلیل در انتخاب و عضویت اعضا دقت خاصی به کار گرفته می‌شود.

خدیجه یارعلی عضو شورای سیاستگذاری انجمن صنفی کارفرمایی زنان فعال اقتصادی ساختمانی نیز گفت: سازمان بین‌المللی در خصوص تشکلهای کار وظایفی مانند مطالبه‌گری اعضای انجمن، نمایندگی در مجامع ملی و داخلی را تعیین کرده است.سالیان درازی است که نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در نشست‌های مرتبط حضور دارند.تشکل‌های زیادی در صنعت ساختمان وجود دارد بنابراین مسائل و دغدغه‌های زنان در امور و فعالیت‌های مرتبط با این بخش افزایش یابد.

وی با بیان اینکه حمایت از حقوق و منافع قانونی زنان کارفرما در صنعت ساختمان از اهداف این انجمن است، اظهار کرد: ارتقای توانمندی‌های مدیریتی و فنی اعضای انجمن، ایجاد شبکه‌های ارتباطی بین زنان کارفرما در صنعت ساختمان، تسهیل دسترسی اعضا به منابع مالی، فناوری و بازارهای جدید و همچنین برگزیاری دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های تخصصی برای تقویت دانش فنی و مدیریت زنان در این صنعت، اهداف اصلی تشکیل انجمن کارفرمایی زنان فعال اقتصادی ساختمانی است که از سال ۹۹ شکل گرفته است.

وی عنوان کرد: فرصت‌های دسترسی برای زنان کمتر است و انجمن باید تلاش کند تا موانع حضور زنان را در بخش مسکن افزایش دهد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.