برگزاری فستیوال فیبوناچی با هدف تلفیق حوزه معماری و مد
دبیر جشنواره فیبوناچی در جریان یک نشست خبری از برگزاری جشنواره فیبوناچی با هدف تلفیق حوزه معماری و مد خبر داد. به گزارش خبرنگار هنر پایگاه خبری اقتصاد نو، نشست خبری اولین جشنواره بینالمللی تلفیق مد و معماری (فیبوناچی) با حضور مهران آریایینیا (دبیر برگزاری بخش معماری)، مرجان دلخواه (دبیر بخش مد و لباس، حسن
دبیر جشنواره فیبوناچی در جریان یک نشست خبری از برگزاری جشنواره فیبوناچی با هدف تلفیق حوزه معماری و مد خبر داد.
به گزارش خبرنگار هنر پایگاه خبری اقتصاد نو، نشست خبری اولین جشنواره بینالمللی تلفیق مد و معماری (فیبوناچی) با حضور مهران آریایینیا (دبیر برگزاری بخش معماری)، مرجان دلخواه (دبیر بخش مد و لباس، حسن زمینی (دبیر بخش عکاسی معماری) و سینا حسنی کیا دبیر اجرایی جشنواره فیبوناچی برگزار شد.
سینا حسنی کیا دبیر اجرایی جشنواره فیبوناچی در این نشست گفت: فستیوال فیبوناچی ذیل جشنواره مد فیبوناچی برگزار خواهد شد. به جهت اینکه این جشنواره هم تحت تأثیر حوزه مد است و هم تحت تأثیر معماری؛ در حال حاضر در سراسر جهان بالغ بر یک میلیون معمار داریم که همزمان در حوزه مد هم فعالیت دارند.
مهران آریایینیا دبیر اجرایی و برگزار کننده بخش معماری در این نشست گفت: ایده برگزاری فستیوال از آنجا آمده که میبینیم در معماری در حوزه مد و لباس تلفیقی وجود دارد. با مشاهده اقوام داخل کشور شاهد این نکته هستیم که لباس اقوام متأثر از معماری است. این فستیوال باعث این میشود که معماران و طراحان خوب داخل کشور شناخته شوند.
برگزار کننده بخش معماری جشنواره فیبوناچی افزود: در حال حاضر عکاسانی داریم که از حوزههای مد و معماری تلفیقهایی را به وجود آورهاند. امیدواریم ارتباط مناسبی در این زمینه با کشورهای مختلف داشته باشیم و طراحان مختلفی از کشورهای مختلف بتوانند در این فستیوال با طراحان داخلی آشنا شوند. برای اینکه طراحان مختلف بتوانند حضور داشته باشند تصمیم گرفتهایم که این فستیوال را رایگان برگزار کنیم. در پایان جشنواره در هر کدام از رشتههای این مسابقه ۱۰۰ نفر به عنوان نامزد انتخاب خواهند شد.
مرجان دلخواه دبیر بخش مد و لباس مسابقه فیبوناچی در ادامه گفت: هدف از برگزاری فستیوال فیبوناچی شناخت طراحان و عکاسان برتر است. ما مرجع پوشش اسلامی در کل دنیا هستیم ولی با وجود اینکه در دورههای مختلف تاریخی در درون ایران پوششهای مختلفی داشتهایم نتوانستهایم در جوامع بینالمللی این پوششهای تاریخی را ارائه دهیم.
وی افزود: معتقدم بانوان یکی از بخشهای مهم سازنده کشور هستند. هدف این جشنواره کشف استعدادهای واقعی در این حوزه است و شناساندن طراحان ایرانی در زمینههای مد و لباس، معماری و عکاسی به سراسر جهان است.
سینا حسنی دبیر اجرایی جشنواره در ادامه عنوان کرد: زمان برگزاری این جشنواره با اینکه قرار این بود که در دیماه برگزار شود به چالشی برخورد کرد که احتمالاً باعث شود این جشنواره پس از نوروز برگزار گردد. فراخوان جشنواره فیبوناچی شهریورماه منتشر شده و تاکنون نزدیک به ۱۱ هزار طرح از ۱۱ کشور جهان به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است. همچنین سه جایزه ۱۰۰ میلیون تومانی برای بخشهای مد، معماری و عکاسی در نظر گرفته شده است.
مهران آریایی دبیر بخش معماری جشنواره نیز در همین خصوص بیان کرد: به دنبال طرحها و ایدههای نو و تلفیقی در حوزه مد و معماری هستیم و این مهم که میتوان مد و لباس و معماری را تلفیق کرد. شاید در خلال همین مسابقه طرحهایی منتشر گردد که در جوامع بینالمللی دیده شود.
او ادامه داد: همه دنیا میتوانند این طرحها را ببینند. از داوران بینالمللی برای داوری آثار حاضر در جشنواره فیبوناچی استفاده خواهد شد. همچنین ۸ تندیس در حوزه معماری و ۸ تندیس در حوزه مد و لباس خواهیم داشت. در کنار این موارد جایزه معمار برتر، طراح برتر لباس و عکاس برتر سال را خواهیم داشت. طراحان معماری هم میتوانند از حوزه مد و لباس بهره گیرند. همانطور که در سراسر دنیا از طرحهای معماری ایرانی در حوزههای مختلفی استفاده میکنند.
برچسب ها :مد و معمارى
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰